Så kom årets första förlust för TTG-herrarna. Detta efter 2-1 och sent avgörande ifrån div 2-laget Piteå IF. Matchen enda TTG-målskytt blev Erik Granat, med sitt mål som betydde 1-1.

I matchinledningen så var det TTG-herrarna som styrde och ställde, och vi väntade på att det skulle lossna offensivt. Men kommer inte utdelningen, så brukar det ringa i den andra änden. Och lite slarvigt försvaraspel kunde göra att hemmalaget Piteå IF kunde gå till pausledning med 1-0.

Efter paus så skulle kvitteringen komma genom Erik Granat, GIF Sundsvall-förvärvets tredje mål på försäsongen. Men det vill sig inte bättre än att ett rött kort och 10 spelare. Och i slutminuterna passade norrbottningarna även på att göra ett segermål, till slutresultatet 2-1.

TTG-mål: Erik Granat