Efter att ha inlett säsongen på bänken fick Markus Forsmark chansen i derbyt. Och som han tog den. Både han och laget stod för en kanoninsats. – Det var en riktig kanonmatch av oss, nu går vi för tredje raka, säger han.

Som backup gäller det att hela tiden vara redo. Det visade Markus Forsmark då han fick komma in i derbyt mot Umeå FC.

– Jag visste att det skulle komma en chans för mig förr eller senare så jag har bara fortsatt att kriga varje träning. Jag ville vara redo när chansen kom, säger han.

Och i derbyt mot UFC visade b¨de Markus och laget att de var redo. Vinst med hela 4-+ var det nog inte många som hade räknat med på förhand.

– Jag har nog aldrig varit så laddad inför en ,match, så det var riktigt kul att spela. Vi sprang för varandra och höll oss till spelidén, säger han.

Nu väntar Carlstad United. Efter att ha inlett med tre raka torsk har nu Team TG chansen att ta tredje raka segern.

– Vi visste att det skulle lossna poängmässigt och målmässigt. Nu har vi gjort åtta mål på två matcher. Självklart går vi för tredje raka i den här matchen även om det kommer bli riktigt tight, säger han.

Matchen idag sänds live med start 14:50 och länken hittar du här. Avspark 15:00 på Umeå Energi Arena Sol som denna söndag utlovar riktigt härligt väder enligt väderleken. Väl mött och nu kör vi!