14 spelare har redan kontrakt. Och nu är första nyförvärvet klart. 
Benjamin Zakrisson ansluter från GUIF till Team TG. 
– Det här känns väldigt spännande. Team TG är en perfekt miljö att utvecklas i, säger han. 

Benjamin ”Benne” Zakrisson är en mittfältare född -99 som ansluter från GUIF i division III till Team TG:s lagbygge i division I.
”Benne” tränade en del med Team TG under fjolåret och gjorde ett så pass bra intryck att han nu värvas in av Andre Ghanbari.

– Lagets första nyförvärv inför 2017! Hans energi och aktioner utan boll kommer bli ett bra tillskott för oss. Han har rätt karaktär för att ha en stor utveckling hos oss. Han försöker göra det bästa av varje träning och kommer nu få chans att bli bättre i en utvecklande miljö. Det känns väldigt bra att han är klar för oss, säger tränaren och sportchefen André Ghanbari.

Huvudpersonen själv ser fram emot det nya äventyret – som innebär en upptrappning på flera plan.

– Det kommer verkligen bli roligt att träna och spela med Team TG. Det känns som en riktig utmaning då allt går mycket fortare och alla är bättre individuellt. När jag väl fick chansen var det inte så mycket att tveka på, nu är det bara att köra, säger ”Benne”.

Många spelare utvecklades rejält i Team TG under fjolåret och det är också något som Zakrisson lade in i beräkningen då han valde ny klubbadress.

– Det är riktigt bra tempo på träningarna och det finns alla möjligheter att utvecklas där. Det är lite upp till varje spelare att köra hårt bara, säger han.

Spelstilen på detta nytillskott är en löpstark mittfältare som gör sin omgivning bättre.

– Jag tar väldigt mycket löpningar utan boll och river upp ytor. Känner mig bra i spelet med boll också. Sedan är jag jäkligt bra på motlägg, skrattar han.

Vi välkomnar Benjamin Zakrisson till klubben och ser med spänning fram emot vad denna silly season i övrigt har att erbjuda.
Häng med här på hemsidan och i våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad.
”Benne” blir alltså spelare nummer 15 att lämna klartecken inför nästa säsong!