TTG-herrarna är inne i en tung period. Detta efter en ny tung 3-0-förlust på bortaplan under söndagen mot FC linköping City, totalt 1-14 på dom 4 senaste matcherna. -Vi slarvar för mycket och får inte alls spelet att stämma som vi vill just nu, säger TTG-tränaren Andre Ghanbari.

Det började inte bra på Linköping Arena, insläppt mål och 1-0 till hemmalaget genom Dejan Polic redan i den femte matchminuten. I en första halvlek där Umeå-laget hade förtvivlat svårt att få till något ordnat spel. Innan halvtid så skulle även ett 2-0-mål falla, och detta efter att en av planen främst för dagen Wellinton kunde trycka in en retur bakom en matktlös Vladimir Sudar i TTG-målet.

I den andra så kommer gästerna ut med mer energi och spelar upp sig ordentligt ifrån den första. Men som så ofta den senaste tiden så vill det sig inte i den sista tredjedelen. För det skulle inte bli något mål denna afton, utan hemmalaget kunde i jakten på en reducering kontra in 3-0 genom inbytte Adam Larsson.

Tung, tung och åter tungt. MEN.. Andra halvlek bådar ändå gott inför söndagens viktiga hemmamatch mot Rynninge IK kl 13:00 på Umeå Energi Arena SOL.

Höjdpunkter

Matchfakta