Han kom in som en inlånad frisk fläkt under fjolårssäsongen. 
Nu står det klart att Tobias Bergfors tillhör Team ThorenGruppen SK redan från start nästa säsong. 
– Riktigt kul att få vara med från start den här säsongen, konstaterar han.

Det fanns egentligen inga förväntningar på 21-åringen Tobias Bergfors när han anslöt från allsvenska Djurgården på lån efter drygt halva säsongen.
Han hade kört fast lite i Djurgården och skulle dessutom kliva upp en division och testa på SSL. Men resultatet blev en succé!
Tobias Bergfors var en stark orsak till den fina form som TTG visade upp under avslutningen av serien. Han gjorde ett flertal viktiga aktioner och vi minns allra helst boxplayshowen mot AIK och det läckra derbyavgörandet mot Dalen.

Inför kommande säsong hade Bergfors fortfarande kontrakt med Djurgården – men nu står det alltså klart att han är helt klar för TTG. Det rör sig alltså inte längre om något lån.

– Det känns bra. Tycker själv att det gick lite upp och ner för mig i TTG men jag hoppas kunna bidra ännu mer kommande säsong, säger han.

Vad kan då publiken förvänta sig av dig? 

– Jag kommer bidra med mycket fart och alltid ge 100 % i det jag gör. En hel del poäng hoppas jag kunna lösa också, säger han.

Vad har du för förväntningar på laget kommande säsong? 

– Vi kommer ju sätta oss ner och komma fram till ett mål gemensamt. Men personligen tycker jag att vi har en väldigt bra grupp och vi jobbar bra tillsammans så jag tycker slutspel är en rimlig målsättning, säger han.

Sportchef Janne Lundquist är såklart belåten med att signa den förre U19-landslagsspelaren.

– Han gjorde ett jättestarkt ”inhopp” för oss ifjol och det känns kanon att han är med från start. Vår vänsterkant ser verkligen stark och bred ut i och med denna signering. Tobias Bergfors är dessutom en seriös och professionell kille som alltid ger järnet, sådana kan man aldrig ha för många av i en trupp, berömmer Lundquist.