Inför dagens match Karlslund IF HFK så ställde vi Benjamin Kinnunen Nassiri mot väggen med fyra raka frågor. Matchen på Umeå Energi Arena SOL har avspark 15:00.

Tja Benji, tre matcher in på årets seriespel hur nöjd är du över insatsen såhär långt? Vi blir bättre och bättre. Nu senast visade vi upp en riktigt härlig karaktär och kunde ta tre poäng med 10 man sista 20.

Många nya spelare i truppen, hur tycker du att de nya grabbarna har kommit in i detta?  Väldigt bra skulle jag säga. Alla har eller rättare sagt håller på att hitta sina roller i laget. Det är en process och vi är mer än nöja med den trupp jag och André har att jobba med. Men om jag måste peka på en spelare så måste det bli Felix Forsgren där har vi en ambitiös herre som gör avtryck.

Nu väntar en nykomling under söndagen på Umeå Energi Arena i form av Karlslunds IF, vad känner du till om dessa? Vi har sett matcherna dom spelat och det är en typisk nykomling som spelar rakt efter sina förutsättningar. Dom har tagit två pinnar och föll nu senast hemma med 0-1 mot Carlstad efter ett straffmål. Vi måste göra jobbet precis som senast, då tar vi tre poäng.

Avslutningsvis Benji, hur slutar dagens match? Vi vinner och gör så med 3-1. Det är dags för våra anfallare att hamna i målprotokollet.

Matchen mot Karlslunds IF Herrlag division 1 kommer att sändas på ETTANPLAY och länken hittar ni här //www.ettanplay.se/live/5842
Du vet väl om att du kan prenumerera på Ettanfotboll?
För 159:-/månaden får du hela utbudet och kan samtidigt stötta Team TG FF. Mer information hittar du på denna länk://www.ettanplay.se/abonnemang/mitt-favoritlag