Team TG FF och André Ghanbari går skilda vägar efter säsongen. Söndagens säsongsavslutning hemma mot Sollentuna blir den sista för Ghanbari som tränare för Team TG FF.

Team TG FF:s herrlag har aldrig haft någon annan tränare än André Ghanbari. Han har å sin sida varit ansvarig för samma lag sedan 2011. Då tog André över Tegs SK och när Teg sedan blev Team TG FF inför säsongen 2015 så hängde han med.

2015 förde André Ghanbari upp Team TG i division I där laget hållit sig kvar fram tills i år då det tyvärr blir degradering.

Men nu står det klart att Team TG FF och André Ghanbari, som verkat både som tränare och sportchef under sina sex år i klubben, går skilda vägar efter säsongsavslutningen hemma mot Sollentuna på söndag.

–  Vi vill tacka André för allt han har gjort för Team TG FF. Han är en passionerad och ruskigt kompetent tränare som har varit en absolut nyckelperson under de sex år som herrlaget funnits. André har dragit ett stort lass under åren i ettan. När vi nu åker ner till division II igen känns det naturligt att vi går skilda vägar för att få en nytändning på var sitt håll. Det känns bra för oss att det får komma in en ny röst som får sätta sin prägel på verksamheten samtidigt som André får möjlighet att fortsätta sin karriär i en annan miljö, säger klubbchefen Tomas Hugosson Wallgren.