Äntligen dags för fotboll igen efter ett långt uppehåll.
Team TG FF ska ta sig an klassiska Västerås på bortaplan.
– Vi har tränat på riktigt bra och känslan är god inför matchen, säger tränaren André Ghanbari. 

Det var mot just Västerås som Team TG FF:s division-I-äventyr inleddes. En match som man helst vill glömma ur TG-perspektiv. VSK vann nämligen väldigt komfortabelt den gången.

– Nu förväntar vi oss en helt annan typ av match. Vi var inte riktigt inne i det och efter den matchen var vi ett helt annat lag. Men vi vet att VSK är ett starkt offensivt lag, de har gjort mest mål i serien, så det gäller att vi är vaksamma, säger Ghanbari.

Positivt är att truppen är i det närmaste skadefri (Wiberg, Broman och Robin Nilsson saknas) och att det har varit riktigt bra fart på träningarna den senaste tiden. Att det kommit in nytt blod och ny energi i form av Granit Buzuku och Sebastian Lundbäck är också positivt.

– Båda två är väldigt skickliga och de bidrar med mycket. De har kvaliteter som vi har sökt, så jag är jättenöjd med båda två. De kommer visa under hösten att de är stora tillskott för oss, säger Ghanbari, som räknar med att spela båda nyförvärven från start i denna match.

– Vi har all respekt för VSK men vi hoppas att vi identifierat lite brister och att vi kan utnyttja det. Vi tänker blåsa på ordentligt i den här matchen, fastslår han.