Förra helgen slutade med en bitter förlust. Nu ska Team TG hitta tillbaka till sitt riktiga jag på hemmaplan mot pigge nykomlingen Sollentuna FF. – Känslan är bra och det är upplagt för en bra fotbollsmatch, säger Ghanbari.

Efter en inledning med mycket skadeproblem i truppen har nu André Ghanbari haft alla utom Rabii Hamdan i full träning inför helgens match mot Sollentuna.
– Det känns såklart bra att skadeläget ljusnat och det i sin tur skjuter in mycket energi i gruppen, säger han.

Rent allmänt har det annars gått lite upp och ner hittills för Team TG i seriespelet. Nio poäng är inspelade efter sju matcher efter tre vinster och fyra förluster.
– Egentligen vill jag inte dra för stora växlar av inledningen. Det är nog bara mot Västerås som vi känner att vi är besvikna med prestationen. Annars hade vi lika gärna kunnat ta poäng och segrar i alla matcher. Vi skyndar långsamt med vår process och vi vet också att vi har en spelidé som tar längre tid att sätta än den lite rakare spelstil vi hade ifjol, säger Ghanbari.

När spelet väl har klickat har det i alla fall sett riktigt bra ut och klart är att publiken stundtals bjudits på propagandafotboll och vackra fotbollsmål.
– Spelet kommer bli bättre och bättre och här hemma på konstgräset trivs vi verkligen bra. Ifjol var vi ju inte nära att göra fyra mål i någon match, nu har vi redan gjort det två gånger. Men vi har ett spel i år som bygger mer på att relationerna ute på planen klickar. Vi har fler inblandade i spelet och det kommer ta lite tid innan allt sitter. Vårt ordinarie mittfält just nu har inte särskilt många matcher tillsammans men de har stundtals visat prov på riktigt fint spel, konstaterar Ghanbari.

Nu väntar alltså pigge nykomlingen Sollentuna som har chockat många i inledningen.

– Det är verkligen en pigg nykomling som kommer på besök. De har med sitt låga försvar och starka omställningsspel verkligen ställt till det för många lag, och deras taktik har passat in klockrent så här i början av serien då många lag fortfarande söker efter att det ska klicka i anfallsspelet. Det gäller att vi är på tå från start.