I helgen spelar Team TG FF en såkallad “sexpoängsmatch”. Detta mot BK Forward, som med tre raka förluster är på besök på Umeå Energi Arena. Team TG FF tänker såklart göra allt för att säkra tre viktiga poäng.
- Vi är i bra fas och har en bra känsla inför den här matchen, säger André Ghanbari.

Efter att ha betat av några tuffa matcher har  Team TG FF nu två nyckel-matcher i rad på hemmaplan mot BK Forward och Carlstad United.
- Hösten har startat bra för oss med fyra poäng hittills, och nu är vi optimistiska om att ta fler. Vi har skött oss väldigt bra mot lagen på den undre halvan, berömmer tränaren André Ghanbari.

Dagens motståndare BK Forward hade ambitioner att vara ett topplagmen har nu förlorat tre raka matcher under höstomgången.
– Vi går in till match med en bra känsla medan Forward är nog rätt besvärade av att ha blandats in med oss där nere, säger Ghanbar.

Trots det något prekära tabelläget sitter Ghanbari lugnt i båten och tar situationen med ro.
– Vi är i en bra fas och det är nu vi vill att det ska synas. Det är nästan bättre att ha varit under strecket och jobba sig uppåt än att blandas in ovanifrån. Vi vet var vi ska och vi tänker jobba hårt för att nå dit, fastslår han.