Fyra matcher kvar att spela. Team TG är fortsatt i serieledning i division II Norrland och har ett gynnsamt läge både i tabellen och i truppen.
– Vi behöver ta fyra poäng av egen kraft, då vinner vi serien, säger tränaren Benjamin Kinnunen Nassiri.

Team TG leder serien med sex poäng och en match mindre spelad än tabelltvåan Friska Viljor, som möter Umeå FC Akademi hemma 14.00 på lördag. Om FV tappar poäng i helgen så har Team TG chans att avgöra serien när de kliver ut mot Notviken 17.00 på lördag. Men Benjamin Kinnunen Nassiri har haft ett snack med sitt manskap om att hålla fokus på sitt.
– Ja, vi har kommit överens i gruppen om att vi ska koncentrera oss på vårt. Vi vill inte att spelarna kommer till vår match och sitter med telefonen uppe och fokuserar på hur det går i en annan match.
Hur lätt är det?
– Jag hoppas att det ska vara lätt. I slutändan måste vi själva fortsätta vinna för att kunna vinna serien.
Team TG har samtliga spelare – förutom Ville Norrman – tillgängliga för spel inför mötet med Notviken. En viktig detalj då Team TG avslutar serien med tre matcher på en vecka.
– Ja, det känns jättebra. Vi känner oss fräscha, friska, starka och har knappt haft några skador i år. Så vi har ett bra utgångsläge för att kunna avsluta säsongen starkt.
Team TG-tränaren är dock inställd på en tuff match mot nästjumbon Notviken i helgen. De kryssade hemma mot Friska Viljor förra helgen och i bortamötet vann Team TG med 1-0 efter ett sent avgörande.
– De slåss ju för att hålla sig kvar i serien och behöver vinna den här matchen. Notviken är ett superkompakt lag som är bra i försvarsspelet. Det kommer nog vara en tajt första halvlek men sedan kan det öppna upp sig i andra om Notviken behöver gå för det, vilket kan passa oss, säger Benjamin Kinnunen Nassiri.
ooo
Det är fri entré till lördagens match – välkomna!
ooo
Här är Team TG:s avslutande schema i serien – och ni hittar tabellen här.
2021-11-13 17:00: Team TG FF – Notvikens IK, Umeå Energi Arena SOL
2021-11-20 16.00: Umeå FC Akademi – Team TG FF, Umeå Energi Arena SOL
2021-11-23 19.00: Team TG FF-Bergnäset, Umeå Energi Arena SOL
2021-11-27 13:00: Team TG FF – Stöde IF, Umeå Energi Arena SOL