Han började säsongen i superettan och IK Frej. Nu väljer 20-årige Oscar Krusnell att slutföra säsongen i Team TG FF. Krusnell som åren 2015-2017 var ungdomsproffs i Sunderland AFC. –Jag kommer upp till Umeå och TTG för att spela samt bidra till att laget lyfter i tabellen, säger Hammarby-lånet Oscar Krusnell.

Oscar Krusnell med Enskede IK som moderklubb, har en diger meritlista att ståta med. Han har under åren 2014-2017 varit en vital spelare för U15-U19 landslagen med ett 30-tal matcher, under den perioden så han Oscar även med en utlandsvisit i Sundeland AFC akademi. –Det var en erfarenhet att få komma iväg och se en annan typ av fotboll, jag fick också bo själv och ta ansvar, konstaterar Krusnell.

Väl tillbaka i Stockholm så föll valet på Hammarby. Där han gjort fem framträdanden i Bajen-tröjan, varav en match som startspelare. Inför 2019 blev han utlånad till superettan och samarbetsklubben IK Frej. Där har det blivit tre framträdanden såhär långt. Nu slutför talangen säsongen Umeå och Team TG FF. 

TTG-tränaren Andre Ghanbari är nöjd med senaste tillskotten i truppen. –Vi fick flera skador på kort tid och kände att vi behövde agera fort. När vi då fick nys om Oscar kändes det klockrent, han behövde speltid och vi sökte nya kvalitéer för att förstärka truppen. Sedan är det en bra kille med fötterna på jorden och en bra bild av hur han ska gå vidare i karriären, säger Ghanbari.