Imorgon är det dags för hemmamatch igen. På andra sidan står storväxta, formstarka Täby FC.
– Det kommer att bli en tuff match, säger centern Adam Hansson.
Adam Hansson missade bortamötet med Täby (vinst 4-3 för TTG) men har ändå en klar bild av vad som väntar imorgon bitti 13.00 när matchen blåses igång.
– Det är ett bra lag som är för långt ner i tabellen sett till vilket lag de har. Nu har de kommit igång på allvar också så jag förväntar mig en jämn match, säger han.
TTG kan i alla fall luta sig tillbaka mot en serieledning med sex poäng och ett hemmafacit som varit 100% så här långt.
– Vi har fått ihop laget och jobbar alltid för varandra. Vi spelar verkligen som ett lag, vilket förklarar framgångarna. Sedan har vi en riktigt bred trupp vilket gör att vi har klarat oss bra vid skador och sjukdomar, säger han.
Den förra hemmamatchen mot Tyresö (vinst 9-8) var det dock lite trassel i maskineriet. Med dryga minuten kvar fixade Jesper Franssons kanonskott tre sköra poäng.
– Vi gör faktiskt en dålig match, och det som händer i slutet ligger enbart på oss själva när vi helt enkelt slutar spela innebandy och blir oerhört fega i vårt spel. Vi gör långt ifrån vad vi ska, och det straffar sig. Som tur var lyckades vi vinna ändå, säger han.

Hansson anslöt till TTG från RIG Umeå IBF inför den här säsongen och han har imponerat på många med sitt kloka centerspel.

– I det stora hela har det gått bra för mig och faktiskt lite över förväntan. Killarna i laget och ledarstaben har tagit hand om mig väl från första dagen och jag har fått stort förtroende så det har varit väldigt enkelt att komma in i det. Sedan tränade jag med laget under lång tid innan övergången vilket gjorde omställningen mindre, säger Hansson.

Noterbart inför matchen är att nyförvärvet Tobias Haraldsson debuterar från start.
– Jag tror starkt på honom och han kommer att göra ett positivt intryck imorgon. Han har sett riktigt bra ut på träningarna i veckan och han har varit en positiv injektion i laget, säger Hansson.
MATCHSTART är 13.00 på Umeå Energi Arena.
Kan du inte följa matchen på plats kan du se den via vår webbsändning.