Värvningståget för Team ThorenGruppen FF fortsätter att rulla.
Hudiksvalls-duon Patrik Broman och Mathias Åkerlund har skrivit på varsitt tvåårskontrakt för för klubben.
– Två nyförvärv av hög kaliber, säger tränaren André Ghanbari.

Patrik Broman, 22, kommer närmast från en kanonsäsong i division II där han var en mycket viktig kugge i det Hudiksvall som pressade Team ThorenGruppen ända in på mållinjen. Som ett kvitto på hans fina prestationer under året prisades han till årets mittfältare i division II av spelföretaget Unibet.
Nu väljer alltså mittfältsmotorn att flytta norrut för spel med den tidigare konkurrenten Team ThorenGruppen FF. Kontraktet är skrivet på två år.
– Riktigt skönt att det är klart. Vi har haft riktigt bra tempo på träningarna och grabbarna i laget är kanon så det ska inte bli några problem att komma in i det, säger Broman.
Den kommande säsongen blir Bromans tredje i division I. Han har innan den lyckade säsongen i ”Hudik” representerat Selånger och Skellefteå så han vet mycket väl vad som krävs på den här nivån.
– Division I är en tuff och bra serie men jag tror att vi har goda chanser, det känns som att vi har ett spännande år framför oss, säger han.
Tränaren André Ghanbari ser fram emot att få spela in Broman i det väloljade spelsystemet.
– Vi får in en rivig mittfältsmotor som täcker stora ytor både i anfall och försvar. Han blir en stark tillgång för oss med sin tidigare erfarenhet från division 1. Jag ser fram emot att se Patrik bidra på plan hos oss de närmsta två åren, säger han.
Av bara farten har även den 22-årige mittbacksklippan Mathias Åkerlund skrivit på för TTG. Åkerlund kommer också närmast från en mycket fin säsong i Hudiksvall, och han var en av tre nominerade till årets försvarare i serien. Även Åkerlund har tecknat ett tvåårskontrakt med TTG.
– Det blir en häftig utmaning med division I och det känns som ett bra steg för min utveckling, säger Åkerlund, som även han har höga förhoppningar inför det som komma skall:
– Som försvarsspelare ser jag fram emot att försvara och se till så vi släpper in så lite mål som möjligt. Laget känns bra och sammanhållningen är riktigt bra. Dessutom har vi en bra tränare i André Ghanbari som verkligen har full respekt från oss spelare, fortsätter Åkerlund.
Och respekten är ömsesidig. Andre Ghanbari är mycket nöjd över att få in en försvarare av Åkerlunds kaliber i lagbygget.
– Mathias är en mittback med utmärkta attributer för att spela försvarsspel. Han är lång, stark, snabb och följsam vilket gör honom väldigt jobbig för anfallare. Är väldigt glad över att skriva 2 år med Mathias då jag både ser nutid och framtid i honom, säger Ghanbari.