En poäng i matchens sista spark mot Karlstad BK. Nu väntar bortamöte under lördagen till just Karlstad och match mot Carlstad United. Ett topptippat hemmalag som kommer tillspel med en stark insats och seger med 2-1 på Jernvallen mot Sandvikens IF. För oss väntar en tuff uppgift och för att få med oss poäng så krävs det att vi får stopp på ett bekant ansikte, Timothy McNeil. –Vi är väldigt laddade för uppgiften och skall kriga i 90 minuter och därtill, säger Aaron Zahui Bazoukou på bussen på vägen ner till Karlstad.

Tillslut blev det en poäng efter Måns Sundström kvittering till 1-1 i matchens absoluta slutsekunder senast. Nu väntar ett annat lag ifrån Värmland och Carlstad United.

Plus – Minus

Det positiva är att Linus Marklund är tillbaka efter att ha missat matchen senast, mindre trevligt ur TTG-ögon är att viktiga pjäserna, multifunktionella Patrik Broman och kreatören Erik Granat är avstänga och ej tillgängliga i lördagens match.

Ett Carlstad United som vi haft svårt för dom senaste åren, laget med sina 22 ihop spelade poäng skuggar toppduon Akropolis och UFC på en tredjeplats. Här finns också en spelare vi känner och vet kunnandet hos. Timothy McNeil med sina sex fullträffar såhär långt är livsfarlig rättvänd, och gillar att utmana en mot en.

Matchen på Tingvalla IP med avsparkstid kl 16:00 kommer att webbsändas på ETTANPLAY.SE och länken till sändningen hittar ni här: //www.ettanplay.se/live/14870

Mer om lördagens match samt intervjuer kommer senare.