Det ljusnar på skadefronten för TTG-damerna inför mötet mot Luleå SK under söndagen. Såväl Frida Strandberg som Felicia Österlund är redo för spel efter en länge tids skadefrånvaro, Felicia återkommer vi till under matchdagen. Avspark på söndag kl 16:30 på Umeå Energi Arena SOL.

#21 Frida Strandberg tillbaka efter en lång tids skadefrånvaro. Hur laddad är du på match?
-Jag är såklart superladdad på att få göra mina första matchminuter. Sen om det blir något inhopp den här matchen eller inte får vi se!

Nykomlingarna Luleå SK står för motståndet, de har haft en tung serieinledning medan TG kommer från en stark insats senast så matchen kan väl bara sluta på ett sätt? Eller?
-Det är farligt att underskatta motstånd eller överskatta vår egen kapacitet. Men tar vi jobbet, krigar för varandra och kommer upp i vår standard så ska vi gå därifrån med 3 poäng.

Ni är inne i en period där folk kommer tillbaka från skador/sjukdomar hur har det påverkat lagets träningar?
-Såklart har det gett positiva vibbar. Jag tror att det mentalt gör alla mer motiverade och drivna att göra bra ifrån sig. Vi har ett grymt lag men har haft en väldigt tunn trupp på slutet. Att nu folk börjar komma tillbaka från skador och sjukdomar gynnar oss såklart, både mentalt men även kvaliteten på träningarna.

Väderleksrapporten pekar mot sol och finväder, berätta för läsarna varför man skall infinna sig på Umeå Energi Arena SOL på söndag 1630?
-Vi kommer bjuda på en offensiv och fin fotboll där vi förhoppningsvis får äga mycket boll och bjuda på ett och annat nätrassel