Vi kollade läget med Aaron Zahui Bazoukou inför söndagens match mot Nyköpings BIS. Avspark kl 16:30 på Umeå Energi Arena SOL.

Du gjorde två mål senast mot topplaget Linköping, hur kändes din egen insats? Det var kul att få kasta in två mål och de är nyttigt för en anfallare som mig speciellt när det gått trögt i början av säsongen med målen.
Tycker jag gör en bra match samt att hela hela laget var till en stor hjälp till mina mål. Kände även att det fanns fler tillfällen att döda matchen med dem lägerna vi skapar.
Surt att det slutade 2-2.

Du är en spelare som är här för att göra mål, hur ser du på din egen säsong så här långt? Är inte nöjd med hur jag har presterat såhär långt, behöver få till anfallsspelet samt vara en farligare forward som jag vet att det finns kapacitet till, mål kommer efter hård träning och slit! måste bli bättre bara finns inget annat.

Viktig match mot Nyköping stundar, hur har ni förberett er inför den matchen? Jo, en intressant match, alla matcher är viktiga och det är där man får tillfällen att visa vad man går för. Som vanligt, vi tränar på det vi är bra på och försöker förbättra våra svagheter, finns positiva aspekter från tidigare matcher vi kan ta med oss, har en bra känsla inför mötet.

Ni har på senast tid varierat lite i uppställningarna, om du fick bestämma vilken uppställnings föredrar du? Är van med att spela ensam forward, få mycket tid och yta med bollen. Inte riktigt så vi spelar nu, men är ändå nöjd med spelsystemet samt tankarna huvudtränare Andre har runt fotbollen här.

Matchen webbsänds i ETTANPLAY.SE och länken till sändningen hittar ni här