Team TG befinner sig som bekant  på varmare breddgrader för att förbereda sig inför det stundande äventyret i division I.
I går spelade laget säsongens andra träningsmatch mot FC Kosova Zürich.
– Vi inledde riktigt starkt men orken och tålamodet tröt lite eftersom, säger Martin ”Bjuggen” Bjuggstam.
I måndags lyfte planet mot Turkiet där två pass träning per dag har varvats med mer avslappnande aktiviteter i det sköna solskenet.
Nio nya spelare har fått chansen att komma in i gruppen och i lagets sätt att tänka på planen.
I går spelades veckans enda träningsmatch mot ett schweiziskt lag vid namn FC Kosova Zürich. Ett lag som sägs hålla samma klass som ett svenskt division I-lag.

– Vi öppnade riktigt starkt första tjugo minuterna med en hög press och ett stort tålamod i uppspelsfasen. Sedan tröt orken lite och när vi inte skapade målchanser så blev vi lite stressade och tappade vår harmoni, säger Martin ”Bjuggen” Bjuggstam. 

Mitt i den första halvleken kom matchens enda mål i form av ett kanonskott från motståndarna från Zürich. 
– Vi hade lite svårt att hitta tillbaka till de första tjugo i andra halvlek, men det är rätt väntat att allt inte sitter än i vår taktik med tanke på att halva laget är färska i det här sättet att tänka, analyserar Bjuggstam. 
Till saken hör också att all den stenhårda träning laget lagt ner under veckan givetvis påverkade orken att genomföra 90 minuter fotboll med hög kvalité.
Nu väntar en dag till av träning i Turkiet innan flyget mot Umeå går på måndagen.

För mer rapporter från Turkiet tipsar vi om lagets Facebook och Instagram där ett flertal bilder och spelarrapporter lagts upp.