Efter idel segrar i inledningen tog det stopp mot Notviken förra helgen. 
Nu ska Team TG försöka hitta tillbaka till vinnarspåret i den tuffa bortamatchen mot Morön. 
– Det är en grymt spännande match vi har framför oss, konstaterar Kapstad. 

Spelarna och tränarstaben var inte helt nöjda med vad som visades upp i senaste matchen mot Notviken då alltså säsongens första förlust kasserades in efter 1-2 på resultattavlan.

– Vi bjöd inte riktigt upp till kamp och var inte nära att prestera på topp. Spelarna själva kände i analysen efter matchen att de inte hade kommit upp till nivån vi kan ha. Vi hade ett bra snack och vi har accepterat förlusten. Vi fick en knäpp på näsan och fick komma ner på jorden och det kan nog vara nyttigt för oss, vi måste snäppa upp oss lite inför helgens match, säger tränaren Therese Kapstad.

Morgondagens motståndare Morön har varit en av förhandsfavoriterna till serieseger inför säsongen så det är en riktigt tuff bortamatch som väntar. De ligger för närvarande på en tredjeplats i tabellen två poäng bakom just Team TG efter att ha vunnit fem, spelat en oavgjord och förlorat en match.

– De har stuckit ut hakan och satsat hårt. Det är en väldigt spännande match för oss och det vore grymt skönt om vi kunde ta minst en poäng även om vi såklart jobbar för alla tre. Vi mötte dem i en träningsmatch inför säsongen men det går inte riktigt att dra några växlar från den matchen på grund av att vi åkte på en tidig utvisning i den matchen, säger hon.

Avsparken i denna spänannde match sker imorgon lördag 15.00.