En viktig pusselbit inför nästa års lagbygge har fallit på plats.
Lagkaptenen och trotjänaren Victor Öberg blir kvar på skutan. 

– Min intention har hela tiden varit att bli kvar så det känns skönt att det är klart, säger han.

Victor Öberg kom till Team ThorenGruppen säsongen 2007/08 då laget spelade i division III och bortsett från en kortare sejour i IBK Dalen har Öberg varit TTG trogen.

– Det är helt klart en fantastisk resa som jag fått vara en del av. Både föreningen och vi som spelare har utvecklats och tagit steg varje år mot att bli proffsigare, säger han.

Det slutgiltiga steget till SSL togs som bekant ifjol via ett rafflande kval mot Wibax Piteå IBK Piteå. Nu kan Öberg se tillbaka på ett lyckat första år i SSL där laget klarade det som många trodde var omöjligt.

– Klubbens första säsong i SSL har varit fruktansvärt rolig och vi har ju lyckats med en av de svåraste utmaningarna som finns i innebandy – att hålla sig kvar som nykomling i SSL, säger han och fortsätter:

– Jag tycker inte vi varit optimerade hela tiden, det finns mer att hämta i vårt lag och vi kan definitivt bli ännu bättre och framförallt jämnare i våra prestationer. Vi går mot ett inspirerande andra år i SSL och det ska bli spännande att se vad vi kan uträtta, säger han.

Sportchef Janne Lundquist är mycket belåten över Victors signatur.

– Oerhört viktigt och jätteskönt att signera lagkaptenen. Victor är en spelare som har varit med så länge och följt laget. Han har varit med på resan och är otroligt viktig för laget på planen och vid sidan av planen med sin attityd och inställning, säger Lundquist.

Victor Öberg har gjort 182 tävlingsmatcher (kval+DM inräknat) för TTG och på dessa gjort 49 mål och 65 assist.
Det nya kontraktet är skrivet på ett år.