Kaptenen klar för tre nya år! 
En viktig pusselbit är på plats inför det allsvenska äventyret.
Lagkaptenen Susanna Norman har skrivit på för tre nya år i Team ThorenGruppen SK. – Jag vill verkligen vara med på resan mot SSL, säger hon.

 Team ThorenGruppen kommer från den perfekta säsongen då laget gick helt obesegrade genom seriespel och kval. Kaptenen Susanna Norman ser med glädje tillbaka på det som varit samtidigt som hon blickar framåt.

– Det var en extremt rolig och lärorik säsong på många sätt men det är nu det roliga börjar. Det är nu vi får snäppa upp träningen ännu mer och möta bättre motstånd och då kommer det visa sig vart vi verkligen ligger till, säger hon.

Förlängningen med hela tre år motiverar hon så här:

– Det känns som att just nu finns det inget annat lag som lockar mer än Team Thorengruppen och jag vill vara med på denna resa mot SSL. Sedan trivs jag extremt bra med alla som tillhör truppen just nu, så det var ett enkelt val. Jag är riktigt laddad på kommande säsonger, säger Norman.

Just nu har laget precis dragit igång sommarträningen och den blir tuffare än någonsin med sex pass i veckan.

– Viljan från alla lyser igenom på varje träning. Vi peppar på varandra att alltid ge max och det är kul att se att alla gör det också. Motivationen finns där hos alla, säger hon.

Den fysiska grunden är ett måste för att lyckas högre upp i seriesystemet, och med den som grund tror Norman att laget har goda möjligheter nästa säsong.

– Jag tror på oss och alla som tillhör truppen nu har en stor vilja till träning så det känns lovande. Jag tror absolut att vi kan hålla oss kvar och förhoppningsvis hamnar vi i den övre halvan, siar hon.

Sportchef Niklas Ekblom är såklart nöjd över att ha säkrat kaptenens plats i truppen de kommande tre åren.

– Sussi är en del av lagets hjärta. En kulturbärare som visar vägen och ger 100% i alla lägen. Hon är en fantastisk ambassadör för föreningen. Det känns självklart otroligt viktigt och roligt att få förlänga med henne. Hon har dessutom visat en snabb utvecklingskurva vilket gör att jag ser SSL-potential i henne. Vi vill ha med henne hela vägen på den här spännande resan, fastslår Ekblom.