Gamla Upsala och Sollentuna. Där har ni kvalmotståndet till elitettan för Team TG, som spelar sin första match lördagen den 20 november.

Kvalupplägget är följande. Tre lag gör upp i en enkelserie där de två första lagen går upp till elitettan.

Första omgången spelas på söndag (14/11) 14.00 då Gamla Upsala tar emot Sollentuna 14.00 på hemmaplan.

Team TG får sedan mot förloraren mellan Upsala-Sollentuna i den andra kvalomgången, lördagen den 20 november.

Om Sollentuna står för motståndet väntar bortamatch för Team TG med preliminär speltid 15.00, om Team TG ska möta Gamla Upsala spelas den matchen 13.00 på Umeå Energi Arena den 20 november.

Får Team TG möta Sollentuna i match två spelas den matchen i Stockholm den 27 november med preliminär starttid 15.00, blir match två mot Upsala spelar Team TG hemma söndagen den 28 november klockan 13.00.

Tränaren Jonas Wikström kommenterar kvalmotståndet:
– Alla tre lag i kvalet har vunnit en serie och alla som hållit på med lagidrott vet att många pusselbitar måste falla på plats för att man ska lyckas med det, så alla tre lag har stått för en prestation. Sedan fick Sollentuna spela med kniven på strupen fram till sista omgången medan Gamla Upsala precis som vi vann serien med ett antal omgångar kvar. Så det är lite olika förutsättningar men alla tre lag har en bra säsong bakom sig och en vilja att ta sig till elitettan.