Elin Linde, 24, är nästa pusselbit på plats i Therese Kapstads lagbygge. Hon ansluter närmast från Umedalens IF. 
– Jag tror jag kommer utvecklas som fotbollsspelare här och det känns super, säger hon. 

Elin Linde är ytterback och spelade den gångna säsongen hos seriekollegan Umedalens IF som till slut åkte ur division I.

– Säsongen började bra men ju längre säsongen gick fick vi svårare att göra mål och vi fick inte till det i sista tredjedelen. Trots ett bra spel så är det bara målen som räknas. Personligen kände jag dock att jag utvecklades och jag gav allt i varje match. När vi åkte ut så kände jag att jag ville fortsätta spela i ettan och därmed blev ett byte aktuellt och nu är jag här i TG, säger Linde, som är imponerad över farten på träningarna hos sin nya klubb.

–  Det är riktigt bra fart på träningarna och folk tar för sig vilket är suveränt. Jag tror jag kommer utvecklas som fotbollsspelare här och det känns såklart superbra, säger hon.

Vad hoppas du bidra med till laget?
– Jag hoppas jag kan bidra med ett bra snack på planen och med många löpningar i djupled. Tycker om att spela fysiskt och hänga med upp i anfallen.

Vad är ditt första intryck av Team TG FF?
– Klubben i sin helhet känns bra och strukturerad och man märker att spelarna är prioriterade.

Vad tror du om lagets chanser nästa säsong?
– Jag tror gott om lagets chanser och hoppas såklart på så många vinster som möjligt! Jag har själv mött TG och vet att det är ett bra lag som satsar hårt.

Vad är din personliga målsättning?
– Mitt mål är att utvecklas och få så mycket speltid som möjligt. Känns kul att komma till en ny miljö och utmana sig själv!

Vi från kansliet hälsar Elin Linde varmt välkommen till klubben!