I helgen väntar en tuff bortamatch i form av Akropolis borta. Inlånade nyförvärvet Sebastian Lundbäck ser fram emot uppgiften. – Känslan är bra och det kommer bli en tuff match, säger han. 

Lundbäck kom inför höstsäsongens start från allsvenska Östersund. Hittills har han bara gott att säga om vistelsen i Umeå.

– Staden är riktigt härlig och killarna i laget fick mig att känna mig som en i gänget direkt. Jag trivs väldigt bra här, säger den kvicke mittfältaren som gett TG:s spel en ny dimension.

Efter 2-2 hemma senast väntar nu en tuff bortamatch mot Akropolis.

– Vi hade velat ha tre poäng i den hemmamatchen, men vi var inte tillräcklig effektiva samtidigt som de får två billiga mål, analyserar Lundbäck.

Akropolis är trea i serien och de har även seriens skyttekung i form av den reslige Luca Gerbino Polo som stångat in 18 bollar så här långt.

– De är ett bra lag men vi kommer fortsätta likadant som vi har gjort i tidigare matcher. Vi kör på med samma spelsätt och håller fast vid den spelformation vi har, säger Lundbäck.

Serien går nu in i ett dramatiskt skede men Lundbäck tar det hela med ro.

– Det gäller bara att vi alla jobbar hårt med spelsättet, och att vi tror på vår spelidé fullt ut. Då kommer vi att vinna matcher och hålla oss kvar i den här serien, fastslår han.

Matchen kan som vanligt följas på ettanplay.se