En viktig match väntar runt hörnet. Då tänker Jonathan Lundbäck & Co steppa upp. 
– Vi är bra när det hettar till och har många vinnarskallar. Vi ska se till att visa upp vår bästa sida, säger han. 

Klockan 14.00 imorgon är det dags för avspark i den riktigt viktiga matchen mot Sandviken. Tittar man på tabellen så är det en direkt konkurrent om platserna på säker mark som kommer på besök.

– Resultaten har inte gått som vi vill på slutet och vi har en poäng mindre än vad vi hade ifjol vid samma tidpunkt. Vi har presterat bättre målmässigt men har mindre poäng vilket är lite jobbigt såklart. Samtidigt har vi i stort sett alla spelare friska och känslan är ändå bra. När det hettade till lite ifjol tabellmässigt så presterade vi extremt bra, och jag tror och hoppas på liknande scenario i år, säger Jonathan Lundbäck.

För motståndet står alltså Sandviken som Team TG FF har revansch att utkräva emot.

– Vi gjorde en riktigt bra andra halvlek där nere senast men det räckte inte till vinst. Vi missade för mycket. Men nu ska vi ta revansch. Vi ska dominera bollen och göra det svårt för deras wingbacks. Sedan gäller det att vi håller ut hela matchen den här gången, säger han och fortsätter:

– I mina ögon är vi ett klart bättre lag än Sandviken och det ska vi också visa imorgon. Vi har förstått allvaret och kommer kriga för varenda meter där ute, säger Lundbäck.