Två matcher. Sex poäng. Det blev en lyckad premiärdag för Team TG FF:s dam- och herrlag.

Team TG FF:s damer inledde division I Norrland hemma mot Kågedalens AIF – och det med ett riktigt målfyrverkeri. Det stod hela 6-1 i halvtid och matchen slutade med 10-1-seger för Team TG. Annina Wede gjorde fyra mål, Parva Zarassi, Sara Brandén och Karolina Rinnau-Widding stod för två mål var i premiärviktorian.

Team TG FF:s herrar tog emot Nyköpings BIS i premiären av Ettan Norra. Nyförvärvet Victor Kamf gjorde 1-0 i den 15:e minuten, Nyköping kvitterade före paus innan ett annat nyförvärv, Gino Berg, gjorde 2-1 i den 53:e minuten. Nyköping kvitterade ånyo men på tilläggstid, 91:a minuten, så gjorde inhopparen Fredrik Wennebro 3-2 till Team TG vilket också blev slutresultatet.

Redan på onsdag 16.00 spelar herrarna nästa match, då borta mot Gefle IF.

Damernas nästa match är den 27 juni borta mot IFK Östersund.