I sin första start i TTG-mål så kunde Maja Bjuggstam hålla nolla mot sitt gamla lag och Domsjö IF. Även Alicia From kunde i sin första start, göra premiär mål för året. En stabil seger i blåsten på Blåvallen som tillslut skrevs till med segersiffrorna 0-4.

Det var med blott två spelare på bänken som damlaget satte kurs söderut till Ångermanland för match mot tabelljumbon Domsjö IF. En match som på förhand som damlaget kan tyckas vara en överkomligt motstånd, seger i hemmamötet med klara 10-2. Nu var förutsättningarna inte helt optimala då flera utav tjejerna var indisponibla till denna match. När sedan väderleken i form av kraftig blåst gjorde spelet chansartat, vilket gjorde att passningsspelet inte var vad laget hade hoppats på.

Skyttedrottningen kliver fram

Den notoriska skyttedrottningen Karolina Rinnau Widdning kunde med sitt 13é seriemål göra 0-1 i den 22á matchminuten. En ledning som skulle stå sig till pausvilan. I den andra som gick det desto snabbare. Matchen andra mål kom omgående, detta genom Alicia From som därmed gjorde sitt första seriemål i TTG-tröjan och 0-2 var ett faktum. Det skulle sedan inte dröja många minuter innan ett självmål gjorde att det även stod 0-3 på resultattavlan. Och av bara farten så passade Rinnau Widdning på att göra mål nummer 14 för spelåret och 0-4.

Domsjö IF – Team TG FF 0-4 (0-1)

Målen: 0-1 (22) Karolina Rinnau Widding, 0-2 (46) Alicia From, 0-3 (55) Självmål, 0-4 (68) Karolina Rinnau Widding.

Publik: 76

Domare: Michaela Backlund

Laget mot Domsjö IF: 30. Maja Bjuggstam, 5. Elin Linde, 7. Emma Åström, 10. Parva Zarassi, 11. Moa Sjöström, 14. Elin Abrahamsson, 17. Emelie Sjökvist(65), 24. Alicia From, 26. Amanda Westman(K), 27. Saga Hägglund. Ersättare: 1. Mikaela Jakobsson, 8. Therese Kapstad(65).