Han har tillsammans med Joakim Sandström utgjort navet i verksamheten. Det är därför två viktiga pjäser som fortsätter i föreningen kommande säsong. Och just samarbetet med Joakim under dom senaste två säsongerna beskriver han som väldigt framgångsrikt. – Det fungerar perfekt, vi kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och jag trivs med att jobba tillsammans med Jocke, konstaterar Mark.

Efter en lite strulig säsong så blickar Mark framåt mot 2019 med spänning. – Det var en lite rörig säsong utanför planen, men där gruppen kom ihop starkt och killarna har verkligen krigat fantastiskt bra under hösten, analyserar Mark.

En som tidigt vill ha med ovan nämnda killar är TTG-tränaren Andre Ghanbari, och han är väldigt nöjd att både Mark och Jocke redan nu är klara för nästa säsong. – Jag är väldigt nöjd med den ledarstab som vi haft och arbetar för att behålla den. Mark och Jockes fortsättning i föreningen är grundläggande för att fotbollsverksamheten ska fungera och jag är överlycklig att de vill jobba vidare, säger Ghanbari.

Nu väntar lite ledighet innan försäsongsträningen sätter igång på allvar efter nyår. – Jag ser verkligen fram emot nästa säsong. Ett år där jag tror och hoppas att vi skall få ett roligt fotbollsår, avslutar Mark McNeil.