Storebror och pappa finns redan i klubben.
Nu blir familjen komplett när Natalie McNeil är klar för Team ThorenGruppens innebandydamer.
– Jag blev enormt inspirerad av den resa de gjorde med fotbollen den här säsongen och jag vill göra samma resa, konstaterade den SSL-meriterade forwarden.

Team ThorenGruppens innebandydamer rasade ur debutsäsongen i division I norra med dunder och brak i fjol. Men istället för att restaurera ner satsningen växlade man tempo efter degraderingen och det långsiktiga målet – vilket vi berättat om här på hemsidan – är att avancera till Svenska Superligan.
Inför den här säsongen skrev bland annat rutinerade Iksu-backen Sara Wilhelmsson på för klubben, ett högoktanigt nyförvärv på division II-nivå.
Nu har även sportchefen Niklas Ekblom lyckades ”signa” upp kvicke och irrationella Dalen-forwarden Natalie McNeil vilket sänder tydliga signaler om att satsningen inte på något sätt är en dagslända.
Att pappa Mark McNeil och storebror Timothy McNeil redan finns i föreningens framgångsrika herrlag vägde också förstås tungt.
– Det är oerhört häftigt att vi alla tre nu finns i samma klubb och jag var även med och stöttade dem nere i Valbo när de avancerade till ettan, berättar Natalie.
McNeil inledde säsongen i Dalen som var tänkt att bli hennes femte raka i Svenska Superligan, men lusten och glädjen försvann.
– Jag hade kört fast och sökte ett miljöombyte. Jag behövde helt enkelt en nytändning och den satsning som ThorenGruppen gör vill jag vara en del av, menar Natalie som med sina 80 SSL-fighter i karriären givetvis kommer få bära en stor och viktig roll i TTG-kollektivet.
– Det känns fantastiskt roligt att en SSL-spelare som Natalie väljer att spela för oss. Det känns som att ryktet om hur vi jobbar med vår satsning börjar sprida sig. Natalie är en spelare som passar perfekt i vårt spel. Vi vill ha snabba, aggressiva forwards med hög arbetskapacitet. Hon kommer att tillföra massor i vårt spel, konstaterar sportchefen Niklas Ekblom.