Två mål på bortaplan ska och borde räcka till poäng. Men tyvärr fick Team TG lämna Assyriska med en torsk i bagaget. 
– Surt. De gör två mål som är alldeles för billiga på den här nivån, säger tvåmålsskytten Timothy McNeil. 
Ifjol gjorde Timothy McNeil sin första riktiga säsong som helt ordinarie på Division I-nivå. Resultatet av det blev bra och han gjorde mest mål i laget med elva fullträffar.
Den här säsongen har han redan gjort åtta mål och verkligen bidragit i Team TG:s blomstrande offensiv. Men tyvärr räckte hans ”brace” inte till några poäng i mötet med Assyriska.
Team TG ledde med både 0-1 och 1-2 men då domaren blåste av stod det snöpligt nog 3-2 på tavlan.
– Vi gör en rätt så dålig första halvlek och bör kanske inte leda med 2-1 sett till målchanserna. Sedan i andra halvlek släpper vi in ett tidigt mål som ställer till det lite för oss. Tycker att vi gör det helt okej på offensiv planhalva matchen igenom men vi spelar ibland lite osmart och blir tyvärr drabbade av det. Två av målen vi släpper in är alldeles för billiga på den här nivån, konstaterar McNeil.
Klart är i alla fall att det är en ny prägel på laget i år. Det blir betydligt mycket mer mål i matcherna som TG är involverade i och de har ett helt annat anfallsspel att bjuda på.
– Håller med. Vår offensiv har utvecklats extremt mycket. Tycker egentligen inte att försvarsspelet varit dåligt eller är dåligt, utan de mål vi släpper in har ofta kommit på egna misstag och inte av att motståndarna särat på vårt försvar. Det är misstagen vi måste minska och gör vi det så kommer utgångsläget att ta poäng se mycket bättre ut, säger han.
Nu väntar ny bortamatch mot Akropolis innan det är dags för den här delen av säsongens sista hemmamatch – mot Vasalund den 25 juni. Boka in!