Team TG FF har fått en fin start på höstomgången.
Fyra poäng på två möjliga matcher och en meriterande 3-1 seger i söndags mot Brage.

Redan efter fem minuters kunde Hampus Wallgren placera in 1-0 – hans första mål för klubben. Därmed blev det ännu en tårta efter en av TG FF:s träningar den här veckan…

Trots fortsatta chanser åt båda håll stod sig 1-0 till pausvilan.

I den andra halvleken inledde Brage piggt och skapade några farligheter, men Ahmed Al Fadli och den nya fyrbackslinjen stod pall. Efter en slumpsituation lyckades Timothy McNeil ordna fram en straff som han själv satte till 2-0.

Brage skapade sedan spänning i matchen med sitt 2-1 mål, men bara någon minut senare gjorde deras mittback ett jättemisstag som ledde till ett friläge för McNeil. En enkel placering bredvid målvakten betydde 3-1 och tre sköna, viktiga poäng i bottenstriden!

Målen; 1-0 (5) Hampus Wallgren, 2-0 (66) Timothy McNeil, 2-1 (82) Erik Nilsson, 3-1 (83) Timothy McNeil