Imorgon inleds kvalfinalen för TTG:s damlag. Hudik/Björkberg väntar på bortaplan och lagkaptenen Susanna Norman gör allt för att samla trupperna inför uppgiften. – Dessa matcher kommer bli riktigt tuffa, det gäller att vi är förberedda, säger hon. 

Klockarberget blev en relativt enkel historia för Team ThorenGruppens damer som verkligen har ångat på under den här säsongen.

– Det är klart att känslan är bra efter den första rundan, men nu har vi inte ägnat många tankar åt det utan det är ju morgondagens och nästa helgs match som är avgörande, säger kaptenen Susanna Norman.

Nu återstår ett hinder innan drömmen om Allsvenskan kan bli sann. Team ThorenGruppen måste slå Hudik/Björkberg i bäst av två matcher.

– Dessa matcher kommer bli riktigt tuffa. Det gäller för oss att alla är förberedde och kliver in på banan och ger allt i alla situationer. Hudik vann sin serie liksom vi så det blir verkligen två topplag som möts. Det kommer att bli spännande matcher, säger hon.

Nycklarna till seger handlar som vanligt om hårt jobb och att få igång lagmaskinen Team ThorenGruppen – en maskin som inget lag hittills har kunnat stoppa den här säsongen.

– Det handlar helt enkelt om att ge allt i alla situationer, det går inte att kliva in med något halvdant. Vi ska vara 100 % i allt vi gör och våga vinna, fortsätter Norman.

Matchen webbsänds i samarbete med Hela Hälsingland och ni hittar länken HÄR.