(På bilden Patrik Bodén – Klubbhuset, Erik Bern ordförande innebandysektionen, Mattias Eklund – Oxdog)

Team ThorenGruppen SK signerade igår ett viktigt avtal. Nämligen det som rör materialfrågan kring innebandylagen. 
Nu står det klart att Oxdog, Klubbhuset och Asics kommer att förse spelarna med allt de behöver i fyra år framöver. 
– Det känns skönt att allt är löst. Oxdog smygstartade vi med ifjol, Asics är i framkant vad gäller skor och Klubbhuset i Umeå är en butik på frammarsch, säger Erik Bern, ordförande i innebandysektionen. 

Efter ett mångårigt samarbete med Exel gick Team ThorenGruppen ifjol över till att spela med Oxdog-klubbor. Oxdog är ett relativt nytt märke som verkligen tagit för sig på senare år. TTG är det enda SSL-laget som spelar med Oxdog, men i Finland är det desto fler av elitlagen som anammat klubborna.
Nu står det klart att det blir Oxdog fyra år framöver för Team ThorenGruppen SK.

– Efter smygstarten med Oxdog ifjol känns det kul och inspirerande att växla upp. Feedbacken har varit bra från spelarna och till i år har de gjort ett jättelyft när det gäller skaften. Oxdog är likt vår förening på frammarsch vilket gör att det känns extra kul,  säger Erik Bern som är ordförande i innebandysektionen.

Nytt för i år är också att Klubbhuset går in som leverantör av både klubbor och skor, och när det gäller det sistnämnda så byter föreningen från Adidas-skor till Asics både när det gäller löparskor och inneskor.

– Asics var det som spelarna önskade så det känns bra att ha löst den biten. De ligger i framkant när det gäller skor, konstaterar Bern.

– Klubbhuset är en relativt ny butik i Umeå men i övriga Sverige är den desto mer etablerad. Det känns roligt att samarbeta med en butik som enbart är riktad mot innebandy, säger han.