Adam Berglunds innebandyframtid har varit lite osäker. Men i dag tecknade den spelskicklige backen ett nytt kontrakt med Team ThorenGruppen SK.
– Beslutet växte fram och i slutändan blev det ett enkelt val. Kommande säsong känns superintressant, säger han. 

Adam Berglund kom till Team ThorenGruppen för två år sedan då laget spelade i Allsvenskan. Det solklara målet var att hjälpa laget upp till SSL – och väl där blev han en viktig nyckelspelare i flera matcher.
I dag tecknade han ett kontrakt som håller honom kvar i klubben två år till.

– Jag har trivts bra i klubben sedan dag ett och nu känns det som att vi har något riktigt spännande på gång, det ska bli kul att fortsätta denna resa, säger han.

Andra klubbar har visat sitt intresse för den spelskicklige backen vilket gjort att beslutet dragit ut lite på tiden.

– Det stämmer att det varit lite annat på gång, men beslutet att stanna kvar växte fram och när alla bitar kunde falla på plats blev det ett enkelt val för mig, säger han.

Nu är det bara någon vecka kvar innan försäsongen drar igång på allvar inför nästa säsong.

– Det känns väldigt inspirerande att dra igång. Vi känner alla att vi startade något bra ifjol och det känns som att det finns en stark tro inom laget att det finns mer att ta av. Det gör att kommande säsong känns superintressant, säger Berglund.

Sportchef Peter Sjöström är givetvis belåten över Berglunds signering.

– En påskrift som gör vår redan starka backsida ännu starkare. I Adam vet vi precis vad vi får, han är rotad i laget och visade under framförallt andra halvan av säsongen vilken hög nivå han besitter. Det känns riktigt kul att han valt att stanna hos oss trots locktoner från andra klubbar. Det visar att han tror på vår satsning, säger Sjöström.

Adam har spelat 56 seriematcher för TTG och på dessa har han gjort 32 poäng fördelat på 10 mål och 22 assist.