Nyckelspelaren Patrik Broman har skrivit på ett nytt avtal med Team ThorenGruppen FF.
– Jag vill fortsätta resan mot Superettan som vi har startat, säger han. 

Patrik Broman kom till TTG Fotboll för två säsonger sedan från Hudiksvall. Från dag ett har han varit en nyckelspelare i Ghanbaris lagbygge med sitt tvåvägsspel på mittfältet.
Den gångna säsongen blev dock lite upp och ner för Broman som åkte på en del skador under säsongens gång.

– Det blev en lite stökig säsong personligen med tanke på skadorna, men det kändes bra när jag var skadefri. För lagets del var det lite upp och ner men som helhet tycker jag vi har gjort stora kliv även om tabellplaceringen blev något lägre. Den här säsongen har vi kunnat spela bra och slå de bästa lagen, det var vi inte nära att göra året innan, säger Broman och fortsätter:

– Jag vill fortsätta vara med på resan tom TTG startat, och hjälpa laget upp till Superettan. Förhoppningsvis redan nästa säsong, säger han.

För att nå till Superettan krävs det såklart att många bitar faller på plats. Broman pekar ut en nyckel.

– Hur vi agerar på träningarna och utanför planen är en nyckel. Det är det som i sin tur för med sig en jämnhet och bra resultat på matcher. Vår högstanivå är riktigt hög – det gäller bara att vi blir jämnare, fastslår han.

Förväntningarna på säsongen som kommer är redan höga även om försäsongen knappt har börjat.

– Jag hoppas det kan bli en riktigt bra säsong. Det är då min personliga ambition. Sedan får vi se vad som händer, säger han.

Sportchef/tränare André Ghanbari är förstås mycket belåten över nyckelspelarens signatur, som förövrigt gäller en säsong framåt.

– En väldigt viktig förlängning! Den mest mångsidiga spelaren i vår trupp, han gör stor nytta på plan genom hans arbetskapacitet men även förmågan att producera poäng. Patrik är en spelare som i allra högsta
grad kan bidra till att laget avancerar i seriesystemet och han har även potentialen att själv utvecklas under tiden. Vår kontraktssituation för nästa år såg bra ut redan innan den här förlängningen och det gläder mig att fler fortsätter att vilja vara en del av det vi håller på att skapa, säger Ghanbari.