Ny dag. Nytt nyförvärv. Team ThorenGruppen FF kan stolt presentera den centrala mittfältaren Rabii Hamdan – närmast från HuFF. – Känslan är att jag kommit till en jättebra klubb som vill framåt. Jag ser verkligen fram emot säsongen, säger han.

Rabii Hamdan, född -96, har fått sin fotbollsfostran i GIF Sundsvall men kommer närmast från spel i Hudiksvalls FF.

– Jag är en liten och teknisk innermittfältare som har bra spelförståelse, bra passningar och även ett rätt bra skott. Det är det ni kan förvänta er av mig, hälsar han med ett leende.

Rabii har hunnit träna med laget och känner att det finns ett väldigt bra go’ i gruppen inför det som komma skall.

– Ja, känslan är jättebra. Det är en riktigt bra klubb jag kommit till och det är ett bra lag som blivit spetsat med några fina nyförvärv. Vi ska som minst förbättra placeringen från ifjol om du frågar mig, säger Hamdan.

Flytten till Umeå och ett nytt lag blir också en nytändning för honom som spelare.

– Så är det. Jag fick inte riktigt ut mitt bästa i HuFF. Jag hoppas och tror att jag kommer visa det här istället, säger han, och fortsätter:

– Jag ska vara bra i spelet med boll och försöka vara med och styra spelet. Sedan är det väl försvarsspelet vi ska jobba lite mer med och utveckla.

Sportchef/tränare André Ghanbari är nöjd över förstärkningen.

– Rabii är en kille som passar perfekt in i den profil vi söker efter då vi värvar. En ung, lovande Norrlands-kille som vi tror på mycket på, säger han.

Rabii Hamdan har skrivit på för två år i klubben och vi hälsar honom varmt välkommen!