Efter förra helgens landslagsuppehåll är det så dags för TTG att kicka igång det sista kapitlet av grundserien.
På söndag väntar nykomlingen Strängnäs på bortaplan.
– Vi måste vara ruskigt ödmjuka inför uppgiften, säger tränaren Tomas Hugosson Wallgren.

Team ThorenGruppen har så här långt gjort en fantastisk säsong vilket inte minst tabellen vittnar om.
Med fyra omgångar kvar toppar TTG tabellen med sex poäng före Djurgården.
– Man skulle ju ljuga om man säger att vi inte vill ha förstaplatsen, men det känns framförallt viktigt att bygga upp en bra känsla inför slutspelet. Det är den känslan vi ska börja hitta nu, säger tränaren Tomas Hugosson Wallgren.
Hemmamatchen mot Strängnäs är en av de märkligaste historierna den här säsongen.
Inför matchen hade TTG tagit full pott medan Strängnäs låg på noll poäng. Därför var det många som höll på att tappa hakan när Strängnäs ledde den matchen med 2-8 med 15 minuter kvar att spela.
På något mirakulöst sätt lyckades dock TTG vända matchen och vinna med 9-8 i sudden, men sedan den dagen har Strängnäs varit ett annat lag.
– De var tidigt uträknade av många men har ju visat efter att det att de tänker göra exakt allt som krävs för att hålla sig kvar i Allsvenskan. Vi är ruskigt ödmjuka inför den här matchen. De har några riktiga spetsspelare som vi ska försöka sätta stopp för och det känns som att vi har koll på det den här gången, fortsätter Hugosson Wallgren.
Uppladdningen inför matchen har inte varit optimal när ett stort antal spelare har missat träningarna i veckan på grund av skador och sjukdomar.
Risken finns att det är ett vingklippt TTG som flyger ner mot Strängnäs på söndagsmorgon.
– Visst har vi många borta men jag skulle vilja vända på det. Matchen blir ett bra kvitto på om vår trupp är tillräckligt bred och stark. I jakten på den perfekta slutspelskänslan blir det här en perfekt utmaning för oss att se hur redo vi är, säger Hugosson Wallgren.