Då var det äntligen dags att dra igång höstsäsongen igen.
Team TG FF gör det med hemmamöte mot Nyköping.
En viktig match – både på och utanför planen.
– Det här är en match vi har sett fram emot länge, säger Jonatan Wiberg.

Ifjol gick Team TG FF lite trögt på våren för att sedan gå som tåget under hösten. Nu hoppas Wiberg & company på en liknande formkurva denna höst.
– Känslan i truppen är bra, alla är laddade och vi har fått in Stefan Lindmark från Brage som har kommit in bra i gruppen, han är ett positivt tillskott, säger Wiberg och fortsätter:

– Självklart siktar vi uppåt i tabellen och känslan är att vi går mot en bra höst där vi förhoppningsvis vinner de flesta av matcherna, säger han.

Wiberg är belåten med den egna formen men en snopen fotskada kan stoppa honom från medverkan i söndagens match mot Nyköping.
– Trampade tyvärr rejält snett i vår internmatch så risken är att svullnaden är för stor för att jag ska kunna spela, säger han vid intervjutillfället.

Hursomhelst spelar Wiberg en viktig roll i matchen då han är en av de som varit initiativtagande till denna “Barnens match” där alla intäkter går till Barncancerfonden Norra.
– Det känns jättebra, vi har hållit på planera detta sen det var snö ute. Vill passa på att tacka alla företag i stan som är på plats här idag och alla de som skänkt priser till lotteriet. Responsen har varit mycket bra och det är i såklart tacksamma för, säger Wiberg.

OBS! Avspark är 16.45 på Söndag.
Entré 80 kr vuxen
50 kr student/pensionär
Upp till 18 år gratis.

Matchvärd är Megazone som kommer bidra med massa trevligheter till arenan, bland annat Bumperballs!