Före detta Umeå FC-ledamoten Joachim Östergårds blir ny ordförande i Team ThorenGruppen SK och Umeå City IBK.
Fritidsnämndens förra ordförande Lena Sandlin blir också ny ledamot i föreningen tillsammans med Sara Ekenberg och Ludvig Bohlin.
– Det finns en fantastisk potential i klubben som jag vill vara med och utveckla, säger Östergårds.

Team ThorenGruppen växer så det knakar och firar på lördag under stort pompa och ståt 10-årsjubileum. Innebandyföreningen som startade 2005 har växt sig allt större och starkare och onsdagens årsmöte avhandlade inte mindre än tre föreningar med Team ThorenGruppen SK, Umeå City IBK och Team ThorenGruppen Ungdom SK.
Föreningarna uppvisade tillsammans ett positivt resultat med 60 695 kronor och till ny ordförande valdes 42-årige Joachim Östergårds som senaste året varit ledamot i Umeå FC och dessförinnan har en mångårig föreningsbakgrund från hemlandet Finland.
– Jag har varit aktiv i Sundoms IF (beläget utanför Vasa) under hela uppväxten och har en bred idrottsbakgrund. När jag fick förfrågan att bli ordförande i Team ThorenGruppen så tvekade jag inte särskilt länge. Det är en klubb med stora visioner som jag vill vara en del av. Känslan i klubben är fantastisk och jag tror bara resan har börjat för föreningen, säger Östergårds.
Även Lena Sandlin, före dett SSU- och fritidsnämndens ordförande, kliver in i föreningen som ledamot. Hon har en bred bakgrund inom idrottsrörelsen med bland annat styrelseuppdrag i Björklöven, GUIF, Västerbottens Idrottsförbund, SISU, Västerbottens Ishockeyförbund och Västerbottens Innebandyförbund.
– Jag har varit borta från föreningslivet de tre sista åren och har saknat det enormt mycket. Så när jag fick förfrågan var det helt rätt i tiden. ThorenGruppen känns som en spännande förening och den syn klubben har på att utveckla idrotten i Umeå, säger Sandlin.

Så här ser styrelsesammansättningen för föreningarna ut:
Huvudstyrelsen
Ordförande: Joachim Östergårds.
vice ordförande: Raja Thorén.
Ledamöter: Lena Sandlin, Christian Robertsson, Daniel Larsson, Erik Bern.
Suppelant: Sara Ekenberg, Karina Lundqvist,
Fotbollssektionen
Ordförande: Daniel Larsson.
Vice ordförande: Sara Ekenberg.
Ledamöter: Magnus Zetterlund, Lennart Rehnmark, Ludvig Bohlin.
Innebandysektionen
Ordförande: Erik Bern.
vice ordförande: Karina Lundqvist.
Ledamöter: Pelle Westberg, Torbjörn Hedin, Joakim Ekblom.