Första kontraktsförlängningen. Ett viktigt besked. Lagkaptenen Parva Zarassi kör vidare med Team TG FF säsongen 2022.
– Jag tror stenhårt på oss i år, säger hon.

Parva Zarassi, 26, är en av de riktiga kulturbärarna i Team TG och har, sånär som på en säsong med Morön BK, varit klubben trogen ända sedan Team TG tog över Umeå Södras plats i division I 2016.
Därför var det ganska naturligt för Parva att förlänga kontraktet över den kommande säsongen.
– Det är skönt att allt är klart nu, det här har varit tanken från första början och nu kan jag fokusera på vad som komma skall och inget annat, säger Parva.
Hon stod för en stark säsong i fjol då hon gjorde 20 mål på 18 seriematcher innan Team TG tog klivet upp till Elitettan via kval. Nu väntar spel i Sveriges näst högsta serie, en utmaning som lockar.
– Det känns jättekul. Det är ett mål vi haft ett tag. Får vi behålla laget vi hade och spetsa till det lite så tror jag stenhårt på oss. Vi har verkligen alla möjligheter att göra bra ifrån oss i Elitettan så länge som vi tror på oss själva.
Parva Zarassi har erfarenhet från Elitettan då hon gjorde 17 matcher för Morön 2019. Så hur mycket tuffare är den serien än division I?
– Det är en nivå upp. Alla detaljer och allt man gör måste bli snäppet vassare. Samtidigt ska vi inte ha alltför stor respekt, vi är ett bra lag och vi har spelare som spelat på den här nivån innan, säger Parva Zarassi.