Idag har Peter Reinholdt skrivit på ett nytt kontrakt med Team ThorenGruppen, kontraktet sträcker sig över den kommande säsongen. ”Peppe” som gjorde comeback i TTG-tröjan efter nyår ifjol och han med att göra 14 matcher i den vita tröjan under lagets första SSL-säsong. – Jag tror mycket på laget och tycker att vi kan spänna bågen ytterligare säsongen som kommer nu och jag är mycket motiverad, säger Reinholdt.

Han var en nyckelspelare när laget under våren äntligen tog steget upp i finrummet och SSL. Det var därför lite oväntat att ”Peppe” efter säsongen valde att trappa ner i moderklubben Ersboda SK. Men ju längre säsongen led så kom suget åter att vara med på tåget att etablera Team ThorenGruppen i toppen. Det var därför med stor glädje som sportchefen Peter Sjöström kunde plocka ner kungakronan från hyllan där den samlat dam under tiden som Peter Reinholdt varit frånvarande. -”Peppe” kommer att bidra med rutin i massor och vet vad som krävs, sedan så är det en kille som kan avgöra matcher på egenhand. Det skall bli intressant att se vad han kan utföra nu när han är med och kör direkt ifrån start av säsongen, säger Sjöström.

Under föregående säsong han Peter Reinholdt göra 14 match med ett facit på 8 mål och 5 passningspoäng kontraktet sträcker sig över säsongen 2017/2018.