En mardrömsstart och underläge redan i matchminut tre. Matchen på Tingvalla IP mot topplaget Carlstad United kunde ha börjat betydligt bättre. Men en stark forcering sista halvtimmen skulle ge utdelning och poäng hem efter en sen kvittering till 1-1. – Vi visar karaktär och kommer tillbaka starkt i andra, poängen ber vi inte om ursäkt för då hårt arbete tillslut gav resultat, säger TTG-tränaren Andre Ghanbari.

Det började inget vidare på Tingvalla, för knappt hade domaren Richard Sundell blåst igång matchen förän det lång en boll i nätet bakom Vladimir Sudar i TTG-målet. En första 45 där vi hade svårt att skapa målchanser, det var mycket United i första. Närmast ett kvitteringsmål var Fredrik Johansson med en frispark strax utanför.

Kom in i matchen efter timmen

I den andra så såg det inledningsvis ut som i den första, med spelövertag för hemmalaget i solskenet. Men efter timmen spelad så började TTG-herrarna koppla ett grepp om spelbilden, dock utan att skapa dom där riktigt klara målchanserna framför Fredrik Enberg i Carlstad-målet. Men tålmodigt arbete skulle tillslut ge resultat. En hörna signerat Sebastian Friman in i boxen hittade Alhajie Drammeh, som snyggt kunde trycka upp kvitteringen i första kryss och 1-1. Efter kvitteringen har vi även ett halv-läge för ett segermål. Men 1-1 blir slutresultatet och vi laddar om för hemmamatch på söndag mot FC Linköping City kl 15:00 på Umeå Energi Arena SOL.

Höjdpunkter

Matchfakta