Team Thorengruppen startade på innebandyns bakgård 2005. Nu är laget klar för SSL nästa säsong.
I helgen fick Raja Thorén uppleva alla känslor på en gång.
Tre lag kvalade uppåt och alla tre avancerade.
– Det blev en dyr helg det här, skrattade Raja och kramade om spelare och ledare innan han som sig bör segerfirades med att duschas av spelarna.

Team ThorenGruppen spelar i Svenska Superligan nästa säsong och det har redan från början varit den uttalade målsättningen, men det dröjde hela elva år innan drömmen besannades.
– Det är helt sjukt egentligen, innerst inne var det exakt det här man drömde om att vi skulle uppnå och nu är vi där, det är fantastiskt. Det var egentligen efter kvalet mot KAIS Mora våren 2014 som jag på allvar vågade tro att det kunde bli möjligt. Våra sportchefer Janne Lundqvist och Peter Sjöström tillsammans med ”Bullen” (Tomas Hugosson-Wallgren) har gjort ett grymt jobb, konstaterade Raja Thorén lyckligt efter slutsignalen.
– Fan, jag har varit orolig hela veckan för den här helgen med tanke på det hur nära vi var i Mora, men istället fick jag uppleva det här.
Frågan är nu vad nästa steg blir för att TTTG ska etablera sig i Svenska Superligan?
– Vi kommer och ska inte bli någon slagpåse, då dör ju den här bubblan snabbt. Vi har massor på gång och vi tänker och ska utmana IBK Dalen om att bli bäst i stan, men det får vi planera sedan…nu ska vi fira och njuta av den här framgången.