Första sponsoråret gav mersmak. Nu förlänger Renthall sitt engagemang i Team Thorengruppen.
– Det är en otroligt intressant förening med de satsningar man gör, säger Renthalls vd och ägare, Peter Eriksson.

Renthall klev in som sponsor för Team Thorengruppen hösten 2020 och hade då en uttalad förhoppning om att kunna bli en större partner i framtiden. Något som nu blir verklighet.

– Vi har förlängt vårt sponsoravtal med ett år men jag ser det som ett projekt på längre sikt än så. Team Thorengruppen är en klubb som pekar uppåt. Vi har varit med och sponsrat en massa föreningar över hela Västerbotten men nu känns det som att vi ska följa med Team Thorengruppen några år framåt. Det känns också kul att få vara med från början på nya arenan, säger Peter Eriksson.

Hans företag Renthall grundades för 17 år sedan och har som affärsidé att leverera pvc-hallar inom tre affärsområden: Lagerhallar, väderskydd och event. Renthall blev som många andra företag drabbat av pandemin men klarade sig ändå relativt bra och är nu på väg tillbaka.

– Vi tappade åtta miljoner kronor i omsättning på eventsidan både 2020 och 2021 men vi klarade oss ändå rätt bra och gick 200 000 kronor plus 2020, vilket vi är jättestolta över. Industrihallar är vår största del och där ökade vi nästan under pandemin, vi ser också en stor ökning nu i höst och ser med nu framåt med tillförsikt, säger Peter Eriksson, vd och ägare för Team Thorengruppens sponsor, Renthall.