Äntligen är det dags för hemmamatch igen.
Salems IF står för motståndet och rivjärnet Peter Larsson har segerreceptet klart.
– Vi måste tighta till bakåt, säger han. 

I förra helgens seriefinal mot Djurgården stod Team ThorenGruppen för en bra insats. Problemet var att det bjöds på lite väl billiga mål emellanåt.

– Det har vi inte råd med, vi har släppt in lite för billiga mål på slutet och mot ett lag som Salem som gillar Hawaii-spel är det extra viktigt att vi tightar till bakåt, säger forwarden Peter Larsson.

Bortamatchen mot Salem i höstas slutade med en mycket målrik tillställning där TTG till slut drog det längsta strået och vann med 12-10.

– Som jag sa så gillar Salem när spelet böljar fram och tillbaka och de har spelare som är anpassade till det spelsättet. Vi måste få ordning på det och se till att ta vara på de lägen vi skapar, säger han.

Matchen på söndag är också starten på en ”NHL-vecka” där det ska spelas tre matcher. Salem på söndag, Piteå på tisdag följt av Tyresö hemma nästa söndag.

– Givetvis tufft men samtidigt väldigt roligt att gå in i en sådan vecka. Jag hoppas vi kan få en bra start på söndag och sen köra på av bara farten, säger Larsson.

Två av matcherna är alltså på hemmaplan, och det är en plats där TTG har trivts väldigt bra på slutet. Vi får backa bandet till hösten 2014 för att hitta den senaste förlusten på hemmaplan, då mot Haninge med 5-7.

– Vi är uppenbart starka hemma och vill vi vinna serien så har vi inte råd med förluster på hemmaplan. Jag tycker vi har spelat väldigt bra i hemmamatcherna och ofta hälsat ”välkommen” med hög press i inledningen av matcherna, säger Larsson.

Välkommen säger vi alltså till Salem kl 16.00 på söndag. Redaktionen tipsar extra om denna match då Salem är ett av seriens klart mest underhållande lag som verkligen vill spela en positiv, målglad innebandy. De har dessutom ett antal sevärda spelare, inte minst den förre TTG-spelaren Markus Khan.
Om du inte kan följa matchen på plats kan du se den via vår webbsändning på länken nedan;

//teamthorengruppen.solidtango.com/live/team-thorengruppen-salems-if-hd