Robin Åberg förlänger kontraktet med Team TG FF och går därmed in i sin fjärde säsong i klubben.
– Det känns kul och spännande att vara kvar ett år till, säger han. 

Robin Åberg får klassas som en trotjänare i klubben då han nu går in i sin fjärde säsong i Team ThorenGruppens relativt nya fotbollssatsning.

– Jag har trivts jättebra i föreningen och haft bra år här. Vi har ett fantastiskt lag så det känns kul att fortsätta ett år till, säger han.

Förra året blev det lite färre starter än under premiäråret i division I – men han gjorde några riktigt minnesvärda inhopp med avgörande insatser för laget.

– Visst gjorde jag några bra inhopp, men självklart vill jag spela mer än så. Den här säsongen som kommer vill jag starta mer. Vi har tuff konkurrens, och så ska det vara, men jag har absolut mer att ge på så vis, säger han.

Förutom höga förväntningar på sig själv har han även höga förväntningar på vad laget ska uppnå nu under år tre i division 1-kostymen.

– Vi har absolut mycket att ge. Vi tog stora kliv ifjol även om vi tog något färre poäng. Vi gjorde bättre matcher, framförallt mot topplagen, och hade lite stolpe ut överlag. Med små förändringar så tror jag vi kan vara med där uppe i toppen, säger han.

Sportchef André Ghanbari är förstås belåten över Åbergs underskrift.

– Jag är såklart glad att Åberg väljer att fortsätta! Han har varit med från tiden i div 2 och har utvecklats i samma takt som laget har, och jag vet att han fortfarande kan fortsätta att ta kliv. Det sättet vi ska träna och spela på nästa år kommer kräva mer av spelarna ur ett fysiskt perspektiv. I den rollen Åberg ska spela kommer han kunna få utlopp för de styrkor han besitter på ett bättre sätt än i fjol, säger Ghanbari.