TTG-herrarna satte sig på bussen norrut med destination Piteå, och säsongen första träningsmatch mot nykomlingen och seriekollegan Bodens BK. Det blev tillslut en 2-0-seger efter mål ifrån Fredrik Johansson och provspelaren Rony Hutahla.

Matchen i Piteå airdome började lite trevande, vilket var att vänta då båda lagen är i ett tidigt skede på försäsongen. Och för Team TG´s del så handlade mycket om spelet på fullstor plan.

Johansson målskytt i debuten

Efter knappa kvarten så tar TTG-herrarna över spelbilden. Och målet i matchminut låter inte heller vänta på sig. Det görs utav Fredrik Johansson som i sin debut-match i TTG-tröjan kan sätta 1-0-målet. Ett resultat som stod sig till pausvilan. BBK skapa några målchanser men en för dagen trygg sista utpost i Vladimir Sudar kunde avstyra.

Provspelaren stänger matchen

Efter paus så fortsätter matchbilden likt den första med spelövertag för TTG. Och målet till 2-0 kommer också genom provspelaren Rony Huhtala i matchminut 59. Det skulle också visa sig bli slutresultatet sedan laget kunde kontrollera matchen efter detta samt att Sudar i målet höll tät.

Matchen den första på fullstor plan gör samtliga en bra insats över 90 minuter.

Målskyttarna mot Bodens BK Rony Huhtala och Fredrik Johansson. Foto: Mark McNeil

Team TG FF – Bodens BK 2-0 (1-0)

Målen: 1-0 (22) Fredrik Johansson, 2-0 (59) Rony Huhtala.

Startelvan från vänster: Sudar- Linus, Haji, Sahlin, Broman- Granat, Adam, Måns, Lidberg- Fredrik, Rony. Bänken: Sebastian, Elias, Näslund.