Ännu en spelare har lämnat klartecken för nästa säsong. 
Den här gången är det Seif Kadhim som kritat på. 
– Det känns riktigt bra att få fortsätta vara med på resan vi gjort, säger han. 

Seif Kadhim är en av de som varit med från start i den häftiga resa som Team TG FF har gjort. Nu står det klart att han är fortsatt med på tåget inför nästa säsong.

– Det känns riktigt bra att få fortsätta spela här och få fortsätta vara med på resan som vi startade för tre år sedan. Jag är väldigt nöjd med att förlänga kontraktet, säger han.

Under fjolårssäsongen var Seif en av spelarna som var med och bidrog till den fina femteplatsen.

– Det var en riktigt stark säsong från oss. Vi hade en kämpig start men när vi väl var inne i kostymen så bevisade vi med råge att vi hörde hemma i ettan, det kan man se på tabellen också, säger han.

I och med Kadhims namnteckning börjar truppbygget närma sig sitt slutskede.

– Det ser riktigt bra ut med truppen. Vi har fått in några riktigt bra pjäser och behållit stommen. Alla som ser nyheterna om oss kan se tydligt att ThorenGruppen satsar och spänner musklerna. Det känns i hela föreningen att vi är på väg framåt, säger han.

Sportchef/tränare André Ghanbari säger så här om Kadhims namnteckning:

– Jag är väldigt nöjd över att ha förlängt med Seif. Han är en spelare med spetskompetens och han är fortfarande utvecklingsbar i sin relativt nya position som ytterback. Seif sitter på erfarenheter och meriter från högre serier och då det är dit vi strävar som lag så kan han bidra till att skapa rätt miljö, säger Ghanbari.