Hemmastarka Akropolis såg ut att gå mot segern. Men Seif Kadhims frispark räddade en poäng till Team TG. 
– Ett rättvist resultat efter en böljande och lite annorlunda match mot för vad vi är vana med, säger poängräddaren Kadhim. 

Akropolis tog ledningen efter en tilltrasslad situation och en oturlig studs i eget straffområde. Kvitteringen kom när Timothy McNeil kom helt fri från mittplan och kyligt placerade in sitt nionde mål för säsongen.
Hemmalaget tog sedan ledningen med 2-1 igen innan Seif Kadhim kunde kvittera på en frispark drygt tio minuter från slutet.

– Viktigt att vi inte förlorade. Nu kan vi utgå från den här poängen för att förhoppningsvis ta en efterlängtad trea hemma mot Vasalund till helgen, säger Kadhim.

Efter två raka bortamatcher är det alltså äntligen dags för hemmamatch igen och det är ett riktigt laddat gäng som nu inlett en ny träningsvecka inför den matchen.

– Jag hoppas och tror att Umeå-folket vill se härlig fotboll och det är precis vad vi står för och kommer bjuda på. Vi har dessutom lite engelsk fotboll i oss för den som gillar det. Jonathan Jonsson brukar stå för den biten med några långbollar och sköna glidtacklingar, skrattar Kadhim.

Nyckeln till segrar och fler poäng stavas mycket i att minska misstagen för att på så sätt släppa in mindre mål.

– Ja, det har faktiskt varit många insläppta och det är vi medvetna om. Men som vi har analyserat det så är det faktiskt vi som ställer till det för oss själva. Det är stora misstag vi gör som leder till målen. Kan vi minimera våra egna misstag så tror jag att det är ett tydligt fall framåt, säger han.

Kom och se Team TG mot Vasalund nu på söndag klockan 15.00!