Ifjol rasade Team ThorenGruppens innebandydamer ur division I-spelet med buller och bång.
Men det blev inte nattsvart.
Ett år senare är laget tillbaka i allsvenskan efter en enastående säsong och sportchefen Niklas Ekblom är rörd över framgången.
– Det är alltid lika häftigt att få vara med i framgång och spelarna och ledarna har gjort ett strålande jobb och förtjänar att få uppleva det här, säger han och kramar om den ena spelaren efter den andra.

Redan efter degraderingen ifjol ställdes han inför ett vägval, att acceptera läget eller se möjligheterna att börja skapa något av en trupp där energi och viljan ändå fanns hos flera spelare.
– Jag såg engagemanget och det driv spelarna ändå visade upp under fjolåret, det är fantastiskt att vi startat den här resan så pass bra som vi gjort. Det är häftigt att se utvecklingen bara den här säsongen och då ska vi komma ihåg att det ändå finns massor kvar att göra innan vi når vårt slutgiltiga mål, konstaterar Niklas Ekblom som egentligen – rent sportsligt – aldrig behövt känns några större oroskänslor säsongen anno 2016/17.
– Nej, vi var lite för bra för den här serien, nu ska det bli kul att se vad vi kan åstadkomma mot tuffare motstånd i allsvenskan nästa säsong, konstaterar Ekblom och tillägger:
– Men det får vi fundera på om några veckor, nu ska vi fira och njuta av det här ett tag, det är vi värda.